IMG 0 -->  IMG 1 --> Kommodori Yrjö Tenhunen valvoo aikataulun toteutumista. " Piippu-Tenhunen " oli Kuopion Pursiseuran kunnioitettu kommodori, joka puhalsi tuulta myös Leppävirran Pursiseuran purjeisiin. Unto Halosen saunan lauteilla leppävirtalaiset veneilijät saivat syntymään sopimuksen oman pursiseuran perustamisesta.  IMG 2 --> Pursiseuran toiminta alkoi optimistijollien ja Windmillien rakentamisella sekä kevytveneiden purjehduskilpailujen järjestämisellä. Kuvassa kilpailutilanne Hirvisaaren ja Kalisaarten välisellä Unnukan selällä.  IMG 3 --> "Viipperä" Wintikka sujahtaa tytöiltä salaa seuraavalle poijulle. 
IMG 4 --> Ensimmäisen lähdön jälkeen rantauduttiin Hirvisaareen. Kilparadan poijuja hieman siirreltiin kilpailijoiden uudelleen arvioitaviksi uusille luoveille.  IMG 5 --> Tauolla Hirvisaaressa tarjoiltiin välipalaa emäntien iloisella avustuksella. Kaiutinlaitteet olivat myös kunnossa musiikkia ja " Piippu-Tenhusta " varten. Kahvi ja pullat maistuivat!  IMG 6 --> " Piippu-Tenhunen " kuunteli ja kyseli toimitsijoilta kääntöpoijujen tapahtumia. Hän kirjasi ylös mahdolliset valituksien aiheet.  IMG 7 --> Takilan tarkastus ennen uutta lähtöä. 
IMG 8 --> Kilpailu on käyty ja saavutaan kotisatamaan. Aikataulussa pysytään hinauksen avulla. " On tyyni nyt, kosk' ei tuule nyt ja tuulikin on tyyntynyt. "  IMG 9 --> Dirlandan kannella Markku Leikas huokaisee helpotuksesta. Kisoissa Markku toimi korvaamattoman tarkkana kilpailun lopputulosten laskijana kun " Piippu-Tenhunen " on kirjannut nimensä pöytäkirjoihin. Vain purjehtija tietää miten tuuli purtta kuljettaa, kuinka laine laitaa keinuttaa ja mieltä keventää . Ruorissa Terttu tarkkana turvaemäntänä.  IMG 10 --> Kuvassa ovat palkintoja järjestelemässä Paavo Hallman, Kalevi Mäntylä ja pankinjohtaja Pääkkönen kevytveneiden kilpailussa 17.6.1973. Sarjoja oli ainakin Windmill-, Flipper- ja Vikla-luokille.